Manifest PR är en renodlad PR-byrå, med kontor i Göteborg och kunder spridda över hela landet. Byrån grundades med övertygelsen att det går att vara strategisk, kreativ och smart men samtidigt omtänksam. Goda värderingar leder till goda affärer.

Våra tjänster

Vi gör pr som ger effekt. Uppmärksamhet utan relevant innehåll är inget för oss, eller våra kunder. Vi tror att organisationer och företags framgång hänger på att de lyckas hitta den kommunikativa insikt som särskiljer dem från konkurrenterna. Så skapas affärer och på lång sikt starka, tydliga och älskade varumärken. Därför erbjuder vi:

Kreativa PR-kampanjer
Press- och bloggevents
Produktlanseringar
Kommunikationsstrategier
Medierelationer
Strategiskt arbete med pressrum
Krishantering
Budskapsträning och retorik
Sociala medie-strategier
Drift av sociala kanaler
Projektledning
Textproduktion
Affärsutveckling
Workshops
Föreläsningar

Våra värderingar

Vi brinner för hållbarhet och social rättvisa och vill att det ska märkas på oss. Därför skänker vi 10% av vår vinst till välgörande ändamål. 2016 skänkte vi 40 000 kronor till FN:s säkerhetsorgan UNHCR.​

Manifest PR gör därför minst ett pro bono-uppdrag per år som främjar våra hjärtefrågor: feminism, utanförskap, barns rättigheter och hållbarhet. Just nu samarbetar vi med Fatta. Fatta är en ideell medlemsförening som kämpar mot sexuellt våld och för samtycke i praktik och lagstiftning.

Manifest PR
Stora Nygatan 29, Göteborg
hej@manifestpr.se
031-19 19 90